Köszöntjük a Csenkesz Kft. honlapján!

Cégünk 1991 óta foglalkozik fűmagkeverékek, Everris gyepműtrágyák, Osmocote, dísznövény és mezőgazdasági műtrágyák forgalmazásával. Tevékenységünket bővítettük Fiskars kerti szerszámok forgalmazásával. Az elmúlt évek sikerterméke az angol gyepkultúra hagyományain alapuló DYRA gyepműtrágya család.
A klímaváltozás a gyepkezelésre is hatással van, a régen bevált fűmag fajták egy része már nem viseli el a nyári erős UV sugárzást, a tartós hőséget és szárazságot. A fajtatulajdonosok új, a megváltozott körülményekhez igazodó fajtákat nemesítettek. Az időjárás kihívásainak és a felhasználók igényeinek megfelelő keverékeket talál kínálatunkban. A DYRA Arundináceás keverék a közelmúlt legsikeresebb teméke.

Partnercégünkkel, a Gramen Kft.-vel közösen elindítottuk a speciális DCM szerves trágyák forgalmazását. Ezek a növényi és állati eredetű (nem fekáliából készült!) trágyák a tápanyagellátáson kívül a talajjavításban is nagy szerepet játszanak. Ezekről bővebben a www.gramen.hu honlapon olvashat.

Szállítunk sportpályákra, golfpályákra, kertészetekbe, faiskolákba, önkormányzatoknak, intézményeknek, magánszemélyeknek. Munkánk során sok problémás gyepfelülettel találkozunk. Mivel célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, igyekszünk a probléma megoldásában segíteni. A megoldáshoz gyakran a gyepfelület részletes elemzésére van szükség: talajvizsgálat, öntözőrendszer és az öntözővíz vizsgálata, fény és széljárás, tápanyag, betegségek, stb. Évek alatt sok tapasztalatra tettünk szert, melyet szívesen megosztunk partnereinkkel.

Termékeink megvásárolhatók webshopunkon keresztül is. Futárcég partnerünk az ország minden pontjára 1-2 napon belül eljuttatja a megrendelt terméket, de raktárunkban szállítási költség nélkül hozzájuthat a kívánt árucikkhez.
Bevezettünk egy új, modern fizetési rendszert, a BARION-t, amellyel könnyen, egyszerűen fizethet. A BARION rendszer a fiatalos, tegezős formát használja, amit nekünk is így kell használnunk. Kérjük, fogadja el ezt a kettősséget, és tekintse a BARION fizetést a mai felgyorsult életben egy kényelmi lehetőségnek.

Vállaljuk

  • sportpályák

  • nagyobb gyepfelületek felújítását, felülvetését, építését

  • tápanyag-ellátási és karbantartási program kidolgozását

    egyedi igények alapján.

Munkatársak

Körmendy Zsolt cégvezető
ügyvezető, szakmai tanácsadó
árlisták, ajánlatok
Telefon: + 36 30 954 1884
kormendy.zsolt@csenkesz.hu

Rapi Attila
szaktanácsadó,
árlisták, egyedi ajánlatok
Telefon: +36 30 738 8238
marketing@csenkesz.hu

Körmendy Klára
marketing ügyintéző
árlisták, ajánlatok, hirdetések, reklámanyagok
Telefon: +36 30 349 9922
kormendy.klara@csenkesz.hu

Kárász Attila
logisztikai ügyintéző, gépkocsivezető
Telefon: +36 30 655 2603
webshop@csenkesz.hu