Kedvező árú, az angol  gyepkultúra  tapasztalatain alapuló, korszerű technológiával Angliában gyártott gyepműtrágya család kertépítőknek, gyepkezelőknek.

A termékek összeállításánál fontos kritérium a megbízható és hosszú hatástartam, apró szemcsenagyság, a gyep fejlettségi állapotának, igényének és az időjárási körülményeknek megfelelő összetétel. Az említett feltételeket maradéktalanul teljesíti a rendkívül tiszta és kiváló minőségű alapanyagokból előállított DYRA gyeptrágya család.Az időjárás, a gyep speciális állapota esetenként a szokásostól eltérő tápanyag összetételt kíván. Erre is van megoldás: saját receptúra alapján is rendelhető DYRA műtrágya. A kiváló minőség mellett a költségtakarékosság is fontos szempont. Az igazi profi nem tűr kompromisszumot a minőségben, de nem ragaszkodik a drága, elegáns csomagoláshoz. A költségtakarékosság a DYRA termékeknél csak a termékek csomagolásánál jelenik meg. Egyszerű polietilén zsákokban kerülnek forgalomba, a magyar nyelvű címkén minden fontos információ megtalálható.

Legkisebb szemcseméret, mellyel burkolt műtrágya előállítható az egyenletes kiszórás és hatás érdekében.
A burkolatok a legújabb technológiával készülnek.
Biztonságos és hatékony a kijuttatás, túladagolás esetén sem égeti a növényt, az apró szemcsék azonnal a fűszálak tövébe esnek, így a fűnyíró sem szedi fel.
Az apró szemcseméret ellenére pormentes, kiszórása egyszerű bármelyik röpitőtárcsás szórókocsival.

DYRA Ismertető

DYRA termékek minden évszakra:

Összetétel hatástartam kiszerelés
Tavasz DYRA 25-5-10 2-3 hónap 25 kg
DYRA 25-5-10 2-3 hónap 15 kg
DYRA 27-5-9 5-6 hónap 25 kg
DYRA 27-5-5 8-9 hónap 15 kg
NYÁR DYRA 18-6-18 2-3 hónap 25 kg
ÖSZ - TÉL DYRA 15-0-26 2-3 hónap 25 kg
VETÉSHEZ DYRA 18-22-5 2-3 hónap 20 kg